HomeCor de Teatre

Cor de Teatre

Després de l'increïble èxit al Festival Off d' Avignon 2012, "Operetta" i la companyia Cor de Teatre volen seduir París. L'espectacle es podrà veure aquest estiu a partir del 13 de juny al Teatre Antoine de Paris,  abans d'iniciar la gira de més de 80 representacions per FRANÇA, SUÏSSA i ALEMANYA.

D'ençà la seva estada al Festival Off d' Avignon, “Operetta” forma part de l'escena francesa i internacional. La capacitat de seducció i atracció de la proposta, ha fet que tot i els temps de crisi, una proposta catalana pugui sortir de casa i donarse a conèixer arreu del món utilitzant el millor aparador possible: París, un lloc privilegiat en l'àmbit artístic i cultural a nivell mundial.

L'espectacle es podrà veure al Teatre Antoine, un teatre al bulevard d'Estrasburg, districte Xè de París fundat per André Antoine. Un teatre a la italiana construit el 1866, que pot acollir més de 800 espectadors. Anomenat successivament com "Les Menus Plaisirs", "Théâtre des Arts", "Opéra Bouffe", el teatre acaba per prendre el nom del seu director i creador del Teatre Lliure entre el 1888 i el 1894.

AcapediaAdmin

AcapediaAdmin's picture